Je bent hier:  Home  /  Nieuws  /  Gabriella's liet 4 Semmy

Gabriella's liet 4 Semmy

Gabriella's Liet met De Bazuin hoort al jaren bij de eerste 10 favoriete plaatjes van Friesland. Voor slechts 1 euro kun je Gabriella's liet met De Bazuin downloaden, en daarmee je steentje bijdragen aan Stichting Semmy. Tot nu toe heeft de actie al ruim 250 euro opgeleverd!

Tijdens de presentatie van haar debuutalbum 'Kontrast' besteed Gezina ruimschoots aandacht aan Stichting Semmy. Deze stichting zet zich in voor kinderen met een zeldzame vorm van hersenstamkanker. De opbrengst van het bekende 'Gabriella's liet' met brassband De Bazuin gaat naar dit doel. Ook verscheen op Gezina's eerste album het lied 'T'rusten leave', ter nagedachtenis aan Florian. Florian was een jongetje van 8 jaar uit Birdaard, hij stierf aan deze ziekte. Klik hier voor meer informatie over St. Semmy.

Gezina: 'Gabriella's liet heb ik de afgelopen jaren gezongen bij de meest uiteenlopende gelegenheden, bij jubilea, en ook begrafenissen. Het ziekteproces en de begrafenis van Florian, het zoontje van vrienden, heeft diepe indruk op me gemaakt. Daarom gaat de opbrengst van Gabriella's liet naar Stichting Semmy. Ik hoop dat mensen ruimhartig blijven geven, zodat kinderen in de toekomst een kans hebben om deze ziekte te overleven.' 

Bestel het debuutalbum 'Kontrast'

Bestel het debuutalbum 'Kontrast'

CD Bestellen

Copyright 2011-2012 Gezina van der Zwaag | Fotografie: Jan de Vries | Ontwikkeling website: Basticom